ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Καταστήματα Οπτικών, Θεσσαλονίκη, OptikonXpress. Γυαλιά ήλίου, Γυαλιά οράσεως
Κατάστημα Οπτικών,OptikonXpress,γυαλιά ηλίου,οράσεως, Θεσσαλονίκη
3
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-3,theme-bridge,bridge-core-3.1.3,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς!

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων ή εταιριών, όπως ονοματεπώνυμο / εταιρική επωνυμία, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν  την ταυτότητα ενός φυσικού ή εταιρικού προσώπου, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

 

Είναι υποχρεωτική η παραχώρηση των Δεδομένων σας

Η παραχώρηση των Δεδομένων στην Εταιρεία, μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή να είναι προαιρετική.

Η υποχρεωτική ή προαιρετική φύση της παραχώρησης Δεδομένων επισημαίνεται με έναν αστερίσκο (*) δίπλα στα προσωπικά δεδομένα υποχρεωτικού χαρακτήρα.

Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε τα στοιχεία που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά, θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός της συλλογής των συγκεκριμένων Δεδομένων, και μπορεί, για παράδειγμα, να καταστεί αδύνατη για τη Εταιρεία η εκπλήρωση της σύμβασης πώλησης ή η παροχή των άλλων υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στους Δικτυακούς Τόπους.

Η παραχώρηση επιπρόσθετων Δεδομένων στην Εταιρεία, πέραν εκείνων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής δεδομένων, αλλά η παραχώρηση τους χρησιμεύει στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Για πόσο καιρό είναι αποθηκευμένα τα δεδομένα;

Η διατήρηση των δεδομένων στη σελίδα του optikonxpress πραγματοποιείται για 45 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Μετά από αυτό το διάστημα τα δεδομένα διαγράφονται.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφούν νωρίτερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα καταστήματά μας τηλεφωνικά (κάτω αριστερά της σελίδας) ή να αποστείλετε mail με το σχετικό αίτημα.